Tandartspraktijk Amsterdam West 5

Tandarts Amsterdam-West

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam-West? Wij bestaan al meer dan 15 jaar in omgeving Amsterdam-West. Onze professionele tandartspraktijk West 5 heeft een moderne uitstraling. In de praktijk werken wij met de laatste technieken en houden wij ons bezig met moderne tandheelkunde. Bij ons zijn professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit erg belangrijk.

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, deskundig advies en kwalitatieve tandheelkundige zorg. Uw glimlach is onze zorg.

West 5 Amsterdam

Contact:
Slotermeerlaan 69
1064 HA Amsterdam

Telefoon:
020 447 3489

E-mail:
info@moderndentalcare.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag:
09:00 – 16:30 uur

Op woensdag is Amsterdam West5 tot 20:00 geopend!

Maak direct een afspraak

Voor een behandeling bij Modern Dental Care kunt u terecht bij uw tandarts Amsterdam West 5, een professionele en patiëntgerichte tandartspraktijk in Amsterdam-West. Wij raden u aan om ieder half jaar terug te komen bij uw tandarts ter controle. Heeft u een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u, naast vele andere behandelingen, bij ons terecht. Onze tandartsen staan voor u klaar. Bent u nog niet ingeschreven als patiënt? Via ons online aanmeldingsformulier is dit snel geregeld. Indien u al ingeschreven bent bij ons, kunt u hieronder snel en gemakkelijk een afspraak maken.

Uw naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tandarts Amsterdam-West

Tarieven tandarts Amsterdam West 5

Aan een tandartsbezoek zitten kosten verbonden, deze tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Meer informatie hierover is te vinden op onze pagina ‘Tarieven en Informatie’.

Tandartsverzekering

Kinderen tot 18 jaar zijn vanuit de basisverzekering geheel verzekerd voor een aantal vastgestelde behandelingen. Bij volwassenen zit deze behandelingen niet altijd in het basispakket. Wel kan u hiervoor een aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Spoedafspraak tandartspraktijk Amsterdam West 5

Is er sprake van een spoedgeval? Als u in de ochtend voor 12 uur belt, kunt u meteen een afspraak maken en wordt u dezelfde dag nog geholpen door ons team in Amsterdam-West.

Heeft u per direct, buiten onze openingstijden, een spoedtandarts nodig? Neem dan contact op met de Mondzorg Poli in Amsterdam. De Mondzorg Poli is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar.

Behandelingen bij Tandarts Amsterdam-West 5

Naast reguliere tandartsbehandelingen zoals periodieke controles, het vullen van een gaatje of een reiniging kunt u in onze tandartspraktijk in Amsterdam-West ook terecht voor meer specialistische behandeling, zoals:

Beugels
Een beugel is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om het gebit te corrigeren en problemen met bijten (zoals onderbeet en overbeet) te verhelpen.

Implantaten
Implantaten zijn een manier om een ontbrekende tand of tanden te vervangen.

Kronen en bruggen
Een kroon of kapje is een afdekking die over een tand of kies past die door tandbederf is aangetast, gebroken, sterk verkleurd of misvormd is. Bruggen zijn kunstmatige tanden die op hun plaats worden gehouden door naburige tanden.

Wortelkanaalbehandelingen
Wortelkanaalbehandelingen behandelen zieke of afgebroken tanden. Als een tand gewond, gebarsten of rot is, moet de tand worden geopend en het geïnfecteerde weefsel in het midden worden schoongemaakt.

Tanden bleken
Tanden worden van nature donkerder naarmate ze ouder worden, maar vlekken kunnen ook worden veroorzaakt door verschillende voedingsmiddelen en dranken zoals koffie, thee en bessen. Roken kan ook zorgen voor het verkleuren van tanden. Er zijn tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden om uw tanden te bleken, waaronder bleken in een tandartspraktijk.

Over Modern Dental Care

Goede en verantwoorde zorg voor uw gebit is onze prioriteit. Om dit te realiseren werken wij met de modernste apparatuur en houden wij de kennis en kunde van onze tandartsen en medewerkers up-to-date. Er wordt gebruik gemaakt van digitale röntgenfotografie, waardoor de tandarts direct kan aangeven wat de status is van het gebit. Zo zijn onze tandartsen bij Amsterdam West 5 in staat om, na overleg met de patiënt, het gebit op zeer korte termijn te behandelen.

Wij doen onze uiterste best om u op uw gemak te laten voelen in onze praktijk. Wij richten ons niet alleen op behandeling van uw gebit, maar hebben ook uitgebreide kennis en ervaring van preventieve mondzorg en esthetiek, de zorg voor mooie en verzorgde tanden.

Modern Dental Care heeft als doel het inzetten op professionaliteit en kwaliteit gecombineerd met een sterke nadruk op de legacy die oprichtster Fathia Al-Said heeft neergezet. Onze filosofie draagt uit dat het personeel behulpzaam en meegaand is en streeft hun cliënten te behandelen met een persoonlijke touch en veel aandacht voor hun individuele situaties. U bent altijd welkom bij ons, dé tandarts in Amsterdam-West. In onze praktijk in Amsterdam-West hebben wij ook aandacht voor kinderen. Als kinderarts in Amsterdam-West maken wij van het eerste bezoek een leuke ervaring.

ADRES

Amsterdam Oost | Amsterdam West

BEL ONS DIRECT