Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
020 447 3489 info@moderndentalcare.nl

Behandelingen

Onze tandarts behandelingen in Amsterdam

Bij Modern Dental Care wordt gewerkt met de meest geavanceerde tandartstechnieken en nieuwe tandheelkundige behandelmethoden. Hierdoor zijn wij in staat om uw gebit op zeer korte termijn te behandelen. Bij al onze reguliere en specialistische tandheelkundige behandelingen kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, belangstelling voor uw individuele situatie en kwalitatieve tandheelkundige zorg. Wij bieden verschillende tandheelkundige behandelingen aan, zoals: tanden bleken, wortelkanaalbehandeling, kronen voor uw tanden, bruggen voor uw tanden, een beugel, facings tanden, implantaten van uw tanden, een periodieke controle of vullingen van uw tanden. Uw glimlach is onze zorg.

Kom ieder half jaar terug ter controle van uw gebit

Het vullen van gaatjes in tanden en kiezen

Een ontstoken zenuw in de wortel van uw tand

Een verloren tand in uw gebit vervangen

Een beugel zorgt voor een mooi en recht gebit

Polijsten en verwijdering van tandsteen

Herstelt een (verloren) tand of kies

Vervanging van de natuurlijke tanden en kiezen

Mooie witte tanden en een stralende lach

Laat uw gebit en/of tand er mooier uitzien

Voor een behandeling bij Modern Dental Care kan u terecht bij één van onze tandartspraktijken in Amsterdam Oost of Amsterdam West. Wij raden u aan om ieder half jaar terug te komen bij uw tandarts voor een periodieke controle. Tijdens de controle kan het zijn dat u een reiniging nodig heeft, hierbij worden de tanden en kiezen gepolijst en wordt tandsteen verwijderd. Als u last heeft van een gaatje in uw tanden of kiezen kunnen wij deze voor u vullen met een vulling. Als u last heeft van een ontstoken zenuw kunnen wij u helpen doormiddel van een wortelkanaalbehandeling. Doormiddel van implantaten, kronen/bruggen of een prothetiek behandeling kan Modern Dental Care u helpen bij beschadiging aan uw gebit. Wilt u graag stralende witte tanden? Dan kan u ervoor kiezen om uw tanden te bleken of om facings te plaatsen. Op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Maak uw afspraak bij Modern Dental Care Amsterdam Oost of  Amsterdam West.

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam voor uw kind? Maak een afspraak bij onze Junior Tandartspraktijk in Amsterdam Nieuw-West.

ADRES

Amsterdam Oost | Amsterdam West

BEL ONS DIRECT

© 2021 Modern Dental Care | Privacyverklaring | Contact