Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Meer info
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Meer info
020 694 1934 info@moderndentalcare.nl

Tarieven

Tarieven en informatie

De tarieven voor tandheelkundige zorg 2020 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Modern Dental Care is gecontracteerd met alle beschikbare zorgverleners in Nederland, wat betekent dat wij de nota rechtstreeks indienen bij uw zorgverzekeraar. U betaalt in dit geval enkel de eigen bijdrage.

 

Tandartstarieven en prijzen

De nieuwe tandartstarieven voor het jaar 2020 zijn bekend. Bekijk in onderstaand document de tarieven.

Tip: gebruik de sneltoets Ctrl + f (Cmd + f voor Apple gebruikers) om de zoekfunctie te activeren in onderstaand document van de NZa. Zo kunt u op een snelle manier vinden wat u zoekt.

 NZa Tarieven Tandheelkundige Zorg 2020

 

Uw afspraak

U draagt zelf de verantwoordelijkheid voor uw afspraak. Als u niet in staat bent uw afspraak na te komen, verzoeken wij u de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren per mail of telefonisch af te zeggen. Indien u niet of te laat uw afspraak annuleert wordt, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

 

Uw factuur

Onze facturen worden verzorgd door Infomedics. Zij nemen dit werk uit onze handen zodat wij meer tijd en aandacht hebben voor u. Na de behandeling ontvangt u van Infomedics de factuur voor de verleende zorg of dienst. Indien mogelijk incasseert Infomedics de factuur, of een deel van de factuur, rechtstreeks bij uw verzekeraar.
Voor vragen over uw factuur kunt u direct met Infomedics contacten en wat betreft vergoedingen kunt u het beste bij uw verzekeraar terecht.
Betalingsvoorwaarden zijn terug te vinden op de website van Infomedics.

 

Meer infomatie

Voor meer informatie over het gebit en behandelingen verwijzen wij u graag door naar: www.allesoverhetgebit.nl.

(Dit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde [KNMT]. De brancheorganisatie voor Nederlandse tandartsen)

ADRES

Slotermeerlaan 69

BEL ONS DIRECT

020 694 1934

E-MAIL ONS

info@moderndentalcare.nl
Als nieuwe patiënt
© 2020 Modern Dental Care