Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
020 447 3489 info@moderndentalcare.nl

Amsterdam Oost

Tandartspraktijk Amsterdam Oost

Een professionele tandartspraktijk in Amsterdam Oost met een moderne uitstraling. In de praktijk werken wij met de laatste technieken en houden wij ons bezig met moderne tandheelkunde. Bij ons zijn professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit erg belangrijk.

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, belangstelling voor uw individuele situatie en kwalitatieve tandheelkundige zorg. Uw glimlach is onze zorg.

MDC Amsterdam Oost

Domselaerstraat 82, 84, 86
1093 MA Amsterdam

Telefoon:
020 694 19 34

E-mail:
info@moderndentalcare.nl

Maandag t/m donderdag:
09:00 – 16:30 uur

Voor een behandeling bij Modern Dental Care kunt u terecht bij in onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost. Bij Modern Dental Care wordt gewerkt met de meest geavanceerde technieken en nieuwe behandelmethoden. Wij raden u aan om ieder half jaar terug te komen bij uw tandarts ter controle. Heeft u een gebitsreiniging nodig? Dan kunt u, naast vele andere behandelingen, bij ons terecht. Bent u nog niet ingeschreven als patiënt? Via ons online aanmeldingsformulier is dit snel geregeld. Indien u al ingeschreven bent bij ons, kunt u hieronder snel en gemakkelijk een afspraak maken.

Maak direct een afspraak

ADRES

Amsterdam Oost | Amsterdam West

BEL ONS DIRECT

© 2020 Modern Dental Care | Privacyverklaring | Contact