Tandartspraktijk Amsterdam Oost

Op zoek naar een tandarts in Amsterdam-Oost? Modern Dental Care is een professionele tandartspraktijk gevestigd in Amsterdam-Oost met een moderne uitstraling. In onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost werken wij met de nieuwste technieken en houden wij ons bezig met hoogstaande tandheelkundige zorg en behandelingen. Bij ons zijn professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit uiterst belangrijk.

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, belangstelling voor uw individuele situatie en kwalitatieve tandheelkundige zorg. Uw glimlach is onze zorg.

MDC Amsterdam-Oost

Domselaerstraat 82, 84, 86
1093 MA Amsterdam

Telefoon:
020 694 19 34

E-mail:
info@moderndentalcare.nl

Maandag t/m donderdag:
09:00 – 16:30 uur

Meer over Modern Dental Care Tandarts Amsterdam-Oost

Met een volledig aanbod van tandheelkundige behandelingen, geleverd door een team van professionele tandartsen en met positieve beoordelingen door meerdere patiënten, wordt Modern Dental Care Amsterdam-Oost beschouwd als één van de beste tandartspraktijken in Amsterdam. Modern Dental Care is uw tandarts in Amsterdam-Oost. Bij Modern Dental Care tandarts oost staan onze tandheelkundige specialisten altijd voor u klaar. 

Tarieven tandarts Amsterdam-Oost

Aan een tandartsbezoek zitten kosten verbonden, deze tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Meer informatie hierover is te vinden op onze pagina ‘Tarieven en Informatie’.

Tandartsverzekering

Tandartskosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering als je 18 jaar of ouder bent. Bij volwassenen zitten deze behandelingen niet altijd in het basispakket. U kunt hiervoor een aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Tandarts voor Orthodontie Amsterdam-Oost

Bent u op zoek naar een tandarts voor orthodontie in Amsterdam-Oost of beugeltandarts in Amsterdam, dan bent u bij Modern Dental Care op het juiste adres. In onze praktijk kijken wij graag samen met u naar een behandeling op maat voor u of uw kind. Denk bijvoorbeeld aan een vaste beugel of een transparante beugel.

Volledig aanbod van tandheelkundige behandelingen in Amsterdam-Oost

Als u op zoek bent naar een tandarts in Amsterdam-Oost, zoek dan niet verder! Wij bieden een volledig pakket tandheelkundige behandelingen onder één dak. Dit unieke aanbod zorgt ervoor dat wij snel en gemakkelijk aan de tandheelkundige behoeften van onze patiënten kunnen voldoen. Jouw gebit en tandvlees staan bij ons centraal.

Tandarts Amsterdam-Oost Modern Dental Care biedt de volgende tandartsbehandelingen aan:

Periodieke controles om een goede mondgezondheid te behouden.
Wortelkanaalbehandelingen om ontstoken zenuwen in de wortels te behandelen.
Reinigingen om tanden en tandvlees gezond te houden en de adem fris.
Tanden bleken met behandelingen voor een stralende en zelfverzekerde lach.
Beugels voor het rechtzetten van tanden voor zowel kinderen als volwassenen.
Kronen en bruggen voor het herstellen van versleten, afgebroken en beschadigde tanden.
Implantaten voor het vervangen van ontbrekende tanden.

Bovendien maakt het niet uit of u nu op zoek bent naar een spoed tandarts in Amsterdam-Oost, een enkele behandeling of een volledige glimlach make-over, wij helpen u graag.

Spoed tandarts kosten

De kosten van een spoed tandarts bedragen meestal tussen de € 40 en € 250 en zijn overeenkomstig de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) elk jaar zijn vastgesteld. Deze kosten zijn doorgaans niet verzekerd en dient u soms direct na afloop van de behandeling te voldoen.

Tandarts-team waarop u kunt vertrouwen

Ons team van tandartsen en specialisten voor orthodontie in Amsterdam-Oost hebben jarenlange ervaring in tandheelkunde en bieden een niveau van patiëntenzorg dat uw verwachtingen zal overtreffen. Elk lid van ons team volgt onze filosofie waarbij het welzijn van de patiënt op nummer 1 staat. Hiervoor gebruiken wij de meest up-to-date apparatuur en kennis. Het resultaat is dat ons team experts zijn in hun vakgebied en elke patiënt met een lach vertrekt.

Neem contact op om uw wensen te bespreken

Wij bieden een persoonlijke service om u zo snel mogelijk te helpen aan een gezond gebit. Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat u zelfs met spoedafspraken terecht kunt bij ons. Neem vandaag nog contact op met ons vriendelijke tandheelkundige team om u in te schrijven als patiënt of schrijf u in via ons online aanmeldingsformulier. Tot snel!

Maak direct een afspraak

Uw naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ADRES

Amsterdam Oost | Amsterdam West

BEL ONS DIRECT