Tanden bleken

Mooie witte tanden en een stralende lach

Bij Modern Dental Care kunt u terecht om uw tanden te bleken. Veel mensen willen wittere tanden, maar weerhouden zich er vaak van om dit aan de tandarts te vragen. Een mooi en wit gebit zal ervoor zorgen dat u meer zelfvertrouwen krijgt. Daarnaast helpt het hebben van een mooi gebit u te motiveren om uw gebit mooi en gezond te houden.

 

Een stralende lach geeft zelfvertrouwen

De glimlach is vaak het eerste wat men ziet tijdens bijvoorbeeld een sollicitatie, date of een feestje. Als uw tanden mooi wit zijn, durft u vaker te lachen. Vaak is het bij cosmetische behandeling noodzakelijk om te boren in het gebit. Bij het bleken van de tanden is dit niet het geval, aangezien de originele structuur van de tanden juist behouden blijft.

Tanden en kiezen nemen in de loop der jaren kleurstoffen op, dit zijn externe verkleuringen. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid verkleurende producten die genuttigd worden. Denk aan sigaretten, koffie en thee. Daarnaast kan het gebit intrinsiek verkleuren. Voorheen werd dit opgelost met behulp van kronen, maar tegenwoordig kan het bleken van tanden een uitkomst bieden.

 

Resultaat van tanden bleken

Het resultaat van het bleken kan een mooi effect hebben op de tandkleur. Vullingen bleken heel lastig mee, maar kunnen eventueel op een andere manier worden aangepast. Na een aantal jaar kleurt het gebit weer terug naar de oorspronkelijke kleur. Externe factoren zoals roken en drinken van thee en koffie versnellen dit proces. Dan kan opnieuw een bleekbehandeling worden gedaan.

 

Kosten om tanden te bleken

Deze behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed aangezien dit geen behandeling in het belang van de gezondheid van het gebit is, maar een cosmetische behandeling. Er zijn enkele zorgverzekeraars die het bleken van het gebit tot een bepaald bedrag wel vergoeden. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar of kijk bij de tandartstarieven.

ADRES

Slotermeerlaan 69

BEL ONS DIRECT