Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
Wij gebruiken cookies om te zorgen dat de website goed werkt. Meer info
020 447 3489 info@moderndentalcare.nl

MDC Junior

MDC Junior

Kindertandarts in Amsterdam West

Kinderen in een kindvriendelijke omgeving ontwikkelen minder angst voor de tandarts, daar hebben wij aan gedacht. In 2010 zijn wij daarom onze Junior praktijk in Amsterdam West gestart. MDC Junior biedt professionele moderne tandheelkunde en is daarnaast ook gespecialiseerd in orthodontische behandelingen.

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht, belangstelling voor uw individuele situatie en kwalitatieve tandheelkundige zorg. Uw glimlach is onze zorg.

MDC Junior

H.r. Holststraat 9-10
1064 TS Amsterdam

Telefoon:
020 447 3489

E-mail:
info@moderndentalcare.nl

Maandag t/m donderdag:
09:00 – 16:30 uur

Bij de Junior Praktijk van Modern Dental Care zijn wij gespecialiseerd in het gebit van uw kind. Zo is er bij MDC Junior een kindvriendelijke omgeving ontwikkeld. Wij nemen uw kind graag mee in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen.

Bij Modern Dental Care wordt gewerkt met de meest geavanceerde technieken en nieuwe behandelmethoden. Wij raden u aan om ieder half jaar terug te komen bij uw tandarts ter controle. Benieuwd hoe u zich kan voorbereiden? We vertellen u graag meer over onze tips voor met uw kind naar de tandarts.

Is uw kind nog niet ingeschreven als patiënt? Via ons online aanmeldingsformulier is dit snel geregeld. Indien uw kind al bij ons is ingeschreven, kunt u hieronder snel en gemakkelijk een afspraak maken.

Maak direct een afspraak

ADRES

Amsterdam Oost | Amsterdam West

BEL ONS DIRECT

© 2020 Modern Dental Care | Privacyverklaring | Contact